ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ


Ο ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ το πληρέστερο site φιλολογικής ύλης και κοινωνικού προβληματισμού δίδει την ευκαιρία σε συναδέλφους, αρθρογράφους, δημιουργούς με συγγραφική ικανότητα να καταστήσουν εαυτόν συνεργάτη και να δημοσιεύουν άρθρα, σχόλια, εργασίες τους και να προβάλουν εν γένει την δουλειά τους μέσα από τον δίαυλο του στο διαδίκτυο.

H ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του είναι εδώ.




Το online περιοδικό "ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ" αποτελεί μια δεξαμενή σκέψης και προβληματισμού σε θέματα που άπτονται επιστημονικών θεμάτων των ανθρωπιστικών επιστημών αλλά και καίριων κοινωνικών ζητημάτων. Πρόκειται για ένα περιοδικό ανεξάρτητης σκέψης, όπου γράφουν επιστήμονες πτυχιούχοι ελληνικών Πανεπιστημίων με εξαιρετική και αξιοπρόσεκτη δυναμική. 

Η θεματολογία του "ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ" περιέχει μελέτες και αναλύσεις, έρευνα, καθώς και αξιοποίηση ή διερεύνηση ζητημάτων επικαιρότητας σε θέματα που σχετίζονται με σημαντικούς τομείς του κοινωνικού γίγνεσθαι και αφορούν την φιλολογία, την παιδαγωγική, την κοινωνική πολιτική, την παιδεία, την ψυχολογία, την γλώσσα, τον πολιτισμό, την ορθοδοξία κλπ. 

Στις αναλύσεις του "ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ" επιχειρείται η επεξήγηση της αλληλεπίδρασης ανάμεσα σε συγκεκριμένα γεγονότα και στα κοινωνικά τεκταινόμενα και η ανθρώπινη οπτική των πραγμάτων. Με εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη αρθρογραφία –μέσα από το πρίσμα της επιστημονικής διερεύνησης– αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για κάθε αναγνώστη.
Προσφέρει διάδοση των απόψεών των αρθρογράφων του, κοινωνική διάχυση αυτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, αναγνωρισιμότητα σε πάνω από 2.500 επισκέπτες ημερησίως αλλά και την ιδιότητα του συντάκτου σε διαδικτυακό μέσο με την χορήγηση δημοσιογραφικής ταυτότητας της ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ της οποίας αποτελεί μέλος.

Μπορείτε να γράφετε για οιοδήποτε θέμα που άπτεται των εξής ενοτήτων:

1. ΑΡΘΡΑ
2. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
3. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ)
4. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΝ)
5. ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
6. ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ
7. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
8. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ
9. ΕΚΘΕΣΗ
10. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
11. ΙΣΤΟΡΙΑ
12. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
13. ΛΑΤΙΝΙΚΑ
14. ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
15. ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ 
16. ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
17. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
18. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ
19. ΠΟΙΗΣΗ
20. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
21. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Αν επιθυμείτε να ενταχθήτε στην συγγραφική ομάδα του, παρακαλούμε συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν

ΑΙΤΗΣΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΕΡΜΗ


DMCA.com Protection Status Copyrighted.com Registered & Protected


author image

About the Author

This article is written by: Φιλόλογος Ερμής - He has already written over 2.200 articles for Φιλόλογος Ερμής. He has Graduate Diploma in Classical Philology, Postgraduate Diploma in Applied Pedagogic, and is Candidate Doctor(Dph) of Classical Philology. Stay touch with him or email him