LOGIN ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΕΡΜΗ


LOGIN ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΕΡΜΗ



· Για να δεί κανείς τις αναρτήσεις του ιστοτόπου «ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ», που κείνται εντός "ζώνης μελών"* πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος αυτού.

Εις την ζώνην μελών του ΕΡΜΗ ευρίσκονται αμιγώς, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ και ΜΟΝΟΝ έργα και επιμελημένα έγγραφα του ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΕΡΜΗ. Έργα τρίτων που είναι μέσα στην ζώνην έχουν υποστεί ελαφρά διασκεύην ίσως υπ' αυτού, ώστε να είναι καθόλα χρηστικά ή απλώς δεν προσφέρονται ούτε στα μέλη ως ανήκοντα εις άλλους.


Χρησιμοποιούμε την εγγραφή μελών για να κάνουμε το site μας πιο λειτουργικό, πιο ευκολόχρηστο, και για να προσαρμόσουμε τα αναρτηθέντα από εμάς στις ανάγκες σας. Παρακολουθώντας την πλοήγησή σας στο web site μας και το προφίλ σας, μας βοηθάει στην χάραξη μελλοντικών δραστηριοτήτων. Επίσης, χρησιμοποιούμε την εγγραφή για να συλλέξουμε ανώνυμα, συγκεντρωτικά, στατιστικά στοιχεία που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το site μας, ενώ μας βοηθάει να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε παρά να σας αναγνωρίζουμε μόνο από αυτές τις πληροφορίες.

  • Εάν είσθε ήδη μέλος, απλώς πληκτρολογήστε το username σας και τον μοναδικό κωδικό σας, που δώσατε κατά την εγγραφή σας και εισέλθετε.
  • Εάν δεν είσθε μέλος ακόμα, τακτοποιήστε την εγγραφή σας πρώτα, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρήτε (ΕΔΩ), ώστε να συμπληρώσετε την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ και να δώσετε ένα username και έναν κωδικό που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο.

· Μετά την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και εφ' όσον η αίτησίς σας να καταστήσετε εαυτόν μέλος εγγριθεί θα έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο δια ένα(1) έτος τουλάχιστον. 

ή απλώς μεταβήτε στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ του Ερμή για να δείτε την πλούσια ύλη του πρώτου ελληνικού site εγγεγραμένων μελών φιλολογικής ύλης και ανθρωπιστικών επιστημών.



***

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ



Login / Είσοδος

Username:
Κωδικός:
 

DMCA.com Protection Status Copyrighted.com Registered & Protected


author image

About the Author

This article is written by: Φιλόλογος Ερμής - He has already written over 2.200 articles for Φιλόλογος Ερμής. He has Graduate Diploma in Classical Philology, Postgraduate Diploma in Applied Pedagogic, and is Candidate Doctor(Dph) of Classical Philology. Stay touch with him or email him