ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΠΟΜΠΕΤΣΗΣ




Ο Γαβριήλ Μπομπέτσης είναι απόφοιτος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), με καταγωγή από το Άργος (Αργολίδας). Τα ενδιαφέροντα του αφορούν όλο το φάσμα της φιλολογικής επιστήμης αλλά προπάντων επικεντρώνονται σε ζητήματα σχετικά με την Αρχαία Ελληνική και Λατινική Γραμματεία. Στα ενδιαφέροντά του θα μπορούσαν, ακόμη, να ενταχθούν και κοινωνικά θέματα.

Συμμετείχε (μαζί με άλλες δύο συναδέλφους) στο Β' Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Αρχαίας Κυπριακής Γραμματείας, τον Απρίλιο του 2017 στην Πάφο της Κύπρου, με θέμα:

«Ομηρικός Ύμνος εις Αφροδίτην V: από Από το βλέμμα στην ένωση και από την ένωση στο άχος".

Συμμετείχε, ακόμη, με εισήγηση, στο Γ’ Πανελλήνιο Προπτυχιακό Συνέδριο Φιλοσοφίας, στις 13 Απριλίου 2019 στην Αθήνα (ΑΣΚΤ), με θέμα: 

«Η σύνδεση θεωρίας και πράξης στην αρχαία φιλοσοφία: το παράδειγμα του του επικουρισμού, του στωικισμού και του ακαδημεικού σκεπτικισμού».

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
Δείτε τα τελευταία άρθρα του:
 

ή δείτε όλα του τα άρθρα ΕΔΩ
DMCA.com Protection Status


author image

About the Author

This article is written by: Φιλόλογος Ερμής - He has already written over 2.200 articles for Φιλόλογος Ερμής. He has Graduate Diploma in Classical Philology, Postgraduate Diploma in Applied Pedagogic, and is Candidate Doctor(Dph) of Classical Philology. Stay touch with him or email him