ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ



Η Καπατσούλια Χρυσαυγή εργάζεται ως αναπληρωτρια στο 3ο Νηπιαγωγείο Χαιδαρίου είναι απόφοιτος του τμήματος Εκπαίδευση και Αγωγή στην Προσχολική Ηλικία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Διιδρυματικού, Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Η τεχνολογία της επικοινωνίας και της πληροφορίας για την εκπαίδευση» του ιδίου τμήματος σε συνεργασία με τα τμήματα: Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τμήμα Ηλεκτρονικών-Μηχανικών Τ.Ε. του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό Άριστα 9.30.

Κατέχει πτυχίο α και β επιπέδου «επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στην διδακτική πράξη», β επιπέδου (proficiency) στην Αγγλική. Επίσης έχει παρακολουθήσει ετήσιο πρόγραμμα Εκπαιδευτικού Δράματος.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται ως αναπληρώτρια σε δημόσια Νηπιαγωγεία της Αττικής και της Ηλείας. Το 2016 διακρίθηκε με το σχολείο της στον 16ο διαγωνισμό “camera zizanio Ευρωπαική Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας» με το τρίτο βραβείο.

Ερευνητικά ασχολείται με θέματα Διαφοροποιημένης Παιδαγωγικής ,η χρήση των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική πράξη, το εκπαιδευτικό δράμα , παιχνίδια διάχυτου υπολογισμού σε μουσειακούς κ εξωτερικούς χώρους –ψηφιακές καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές, η έρευνα δράσης στο νηπιαγωγείο. Έχει λάβει μέρος σε διεθνή και Πανελλήνια συνέδρια ως εισηγήτρια. Είναι αρθρογράφος στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα «ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ»

Ασχολείται με την αφήγηση παραμυθιών και το θέατρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Δείτε τα τελευταία της άρθρα:




Δείτε όλα τα άρθρα της ΕΔΩ

DMCA.com Protection Status


author image

About the Author

This article is written by: Φιλόλογος Ερμής - He has already written over 2.200 articles for Φιλόλογος Ερμής. He has Graduate Diploma in Classical Philology, Postgraduate Diploma in Applied Pedagogic, and is Candidate Doctor(Dph) of Classical Philology. Stay touch with him or email him