ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΕΚΝΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ



ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΕΚΝΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ

Πώς μπορεί μια άρρωστη «μητέρα» και επικίνδυνη, να κλέψη ένα σπίτι, να εγκαταλείψη την οικογενειακή στέγη και το παιδί και από πάνω να έχει δικαιώματα αναφαίρετα.

Η κατάντια της ελληνικής δικαιοσύνης.

Αγαπητοί αναγνώστες θα σας παρουσιάσω απόφαση ελληνικού δικαστηριόυ, στο στάδιο προσωρινών διαταγών, κι ασφαλιστικών μέτρων που κάνει όλα όσα αναγράφησαν στον υπότιτλο. Και τούτο διότι πλέον υπάρχει δεδικασμένο.

Τώρα μπορεί κάθε γυναίκα έγγαμη, - πόσω μάλλον εφ’ όσον είναι υγιής κι όχι άρρωστη ψυχικά ως η γυναίκα της υποθέσεως – όταν της την βιδώσει, να αδειάσει το σπίτι της σε φορτηγό, μην αφήνοντας πίσω της ούτε ποτήρι για να πιής νερό, να υπάγη στο πατρικό της, ακόμα κι αν αυτό είναι εκτός έδρας, εκτός αθηνών, σε άλλη πόλη εν τέλει από εκεί που διέμενε, να ισχυρίζεται ότι της φερόντουσαν βαναύσως, έστω κι αν δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και εκτός από το να διεκδικά το παιδί, να λαμβάνη όλα τα δικαιώματα μιας μάνας. Τώρα το μπορούν όλες. Υπάρχει δεδικασμένο.

Πώς; Μα φυσικά με την συνδρομή της δικαιοσύνης. Της αμερόληπτης βεβαίως. Συγκεκριμμένα πάω στο δεδικασμένο.

Γυναίκα άρρωστη, ψυχικά ασθενής, με δεδηλωμένη την ψυχωτική διαταραχή της από τα 18 της με την ίδια της την μαρτυρία σε μάρτυρες, κρύβει την κατάστασή της σε συνεργεία των γονέων της και υπανδρεύεται.

Κάνει παιδί στον χρόνο πάνω. Όμως από τον 6ο μήνα κυήσεως κόπτει τα ψυχωτικά φάρμακα που παίρνει κατά διαταγή του ιατρού γυναικολόγου. Τότε γίνεται αντιληπτή και η ασθένειά της από τον σύζυγό και το περιβάλλον αυτού.

Γεννιέται ένα παιδί. Στις 22 μέρες το μεταφέρουν ενόσω ο αντρας της έλειπε στην εργασία του -24ωρη βάρδια, εφόσον ούτος είναι στρατιωτικός – σε κόμμα μη αναπνέον πρώτα σ κέντρο υγείας της επαρχίας που διαμένουν και ύστερα στο παίδων Αγλαία Κυριακού. Ναι εκεί όπου ο διοικητής ήταν αυτός ο καλός άνθρωπος που χρηματιζόταν. Το παιδί δεν συνέρχεται ούτε με βελονισμό στα γεννητικά όργανα. 22 ημερών. Η κυρία που λέγεται «μητέρα», είχε επιχειρήση να το σκάση για να μην ακούη το κλάμα του ή το γαλούχησε έχοντας λάβη προηγουμένως Ταvor των 1000 ml. Οι αντενδείξεις του φαρμάκου τι προκαλεί σε νήπια κτλ είναι κοινά στα φαρμακεία αναρτημένα. Η δε κυρία όταν έπεσε σε κόμα το παιδί είχε βυθισθεί σε λήθαργο έχοντας πιεί το συγκεκριμένο φάρμακο. Το παιδί το αντιλήφθηκε ΤΥΧΑΙΑ η μητέρα αυτής και την ξύπνησε και τρέξαν ως ήδη ειπώθη όλοι μαζί πρώτα στα κέντρα υγείας και ύστερα στο παίδων. Συνεργός και ο πατέρας αυτής που ήταν ο διακομιστής.

Θέλετε κι άλλα; Σαν έφτασαν οι τρείς τους με το παιδί σε κόμμα στο παίδων, μπήκαν οι δυο γονείς της με το παιδί στον ιατρό αφήνοντας την υποτιθέμενη μάνα απέξω. Γιατί; Αυτοί ήταν οι γονείς; Μα αφού ακόμα και σήμερα ενώπιον δικαστηρίων και με ένορκες καταθέσεις μαρτύρων καταθέτουν ότι χαίρει άκρας υγείας. Και ας υπάρχει γνωμάτευση στρατιωτικού νοσοκομείου και ψυχιατρικής κλινικής ότι ελάμβανε 5 ειδών ψυχοφάρμακα – κοκτέιλ ήτοι – και ότι πάσχει από ψυχωτική διαταραχή!!!

Ασφαλώς τότε στο παίδων δεν ήθελαν οι γονείς της να δούν οι γιατροί την κατάστασή της. Σαν κοτόπουλο θα ήταν η γυναίκα. Τι απαντήσεις να έδινε στις ερωτήσεις τους; ή πώς να εξηγούσε ότι το παιδί έπεσε σε κόμμα; Την άφησαν απέξω λοιπόν. Ωστόσο αυτή τηλεφώνησε στον άνδρα της να τρέξη. Αυτός εκτελούσε βάρδια στην περιοχή της Τανάγρας. Πήρε άδεια και σε 45 λεπτά προσέγγισε το νοσοκομείο.

Τι έκαναν όμως τότε οι γονείς της. Έσπευσαν να φύγουν παίρνοντας το παιδί μαζί τους. Αυτό την είχε γλυτώσει με ανανήψεις από τους γιατρούς και με την παροχή οξυγόνου. Αργότερα όταν θα πήγαιναν στο σπίτι τους - εκτός αθηνών είπαμε - ο πατέρας της θα την σκυλόβριζε και θα επιχειρούσε να την χτυπήσει μέσα στα χαράματα γιατί τόλμησε και πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της και τον ενημέρωσε για ένα τόσο άσήμαντο ζήτημα!!!!!!!

Εισαγγελικές εντολές που πάρθηκαν για να αναζητηθή το καταγεγραμμένο γεγονός στο νοσοκομείο ξέρετε τι απέφεραν; Τίποτα. Το νοσοκομείο, αυτό το σπουδαίο όπου υπάγεις εκεί το παιδί σου σαν άνθρωπος και περιμένεις να το γιατρέψουν ισχυρίστηκε ότι έχει χαθεί το βιβλίο καταγραφών του μηνός και έτους αυτού!!!!!!!! Και ξέρετε κάτι άλλο; Η μητέρα της ψυχωτικώς διαταραγμένης αυτής «μητέρας» που σε συνεργεία με τον άνδρα της έκαναν όλο αυτό το σκηνικό συγκάλυψης του εγγλήματος της κόρης τους, και της εκθέσεως υπ’ αυτής του ανηλίκου 22 ημερών παιδιού σε κίνδυνο, απλά πήρε σύνταξη από εκείνο το νοσοκομείο. Για χρόνια δούλευε εκεί. Ως τραπεζοκόμος. Και το βιβλίο καταγραφών των επειγόντων περιστατικών του μηνός εκείνου, του έτους εκείνου απλά έχει χαθεί!!!!!! Δηλωμένο επίσημα με χαρτί ως απάντησις δημοσίου νοσοκομείου σε εισαγγελική εντολή να παράσχη αναλυτικώς την καταγραφή. Όλα τυχαία;

Δηλωμένα ωστόσο ενώπιον εισαγγελέων ανηλίκων και προέδρων δικαστηρίων χωρίς κανείς να νοιάζεται. Αυτοι συνεχίζουν και θεωρούν ότι αυτοί οι άνθρωποι δέον να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους φυσιολογικούς ανθρώπους.

Σύντομα θα συνεχίσω με άλλα περιστατικά. Εως τότε απλά φρίξτε με όσα γίνονται και περιμένουμε εμείς οι απλοί την απόδοση δικαιοσύνης

DMCA.com Protection Status


author image

About the Author

This article is written by: Φιλόλογος Ερμής - He has already written over 2.200 articles for Φιλόλογος Ερμής. He has Graduate Diploma in Classical Philology, Postgraduate Diploma in Applied Pedagogic, and is Candidate Doctor(Dph) of Classical Philology. Stay touch with him or email him