Νεοελληνική Γλώσσα (Γ Γυμνασίου) / ΒΟΗΘΗΜΑ

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Embed Βαθμολογήστε:
{[['']]}
SHARE

Φιλόλογος Ἑρμῆς

ὁ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ἙΡΜΗΣ εῖναι Πτυχιοῦχος τῆς Κλασσικῆς Φιλολογίας τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν (Graduate Diploma in Classical Philology, University of Athens) και Μεταπτυχιακός τοῦ Τομέα Ἐπιστημῶν τῆς Ἀγωγῆς, «Ἐφηρμοσμένη Παιδαγωγική», Διδακτική - Προγράμματα Σπουδών, τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν (Postgraduate Diploma in Applied Pedagogic, University of Athens)

  • Image and video hosting by TinyPic
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

ΦΙΛOΛΟΓΟΣ ΕΡΜHΣ είπε...

Λυπούμαι για την αντίδρασιν αναγνώστου του παρόντος άρθρου, κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμίαν. Πλήν τούτου έχω να παρατηρήσω και τα εξής:

Ενόχλησε το γεγονός ότι έχει απαγορευθεί η αντιγραφή των κειμένων από τον ιστότοπο του ΕΡΜΗ, αλλά τούτο είναι μόνον φαινομενικόν. Προς προφύλαξιν των αναγνωστών του εγένετο κι όσων αγνοούν την κείμενην νομοθεσίαν

Εξάλλου η σελίς προστατεύεται από την «Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο» (δείτε και πάνω δεξιά) και δίδονται στοιχεία των IP των όποιων αντιγράφουν κάποια κείμενα ή εικόνας. Τα βλέπω. Αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε καμίαν κακόβουλην χρήσιν και δεν προέβην εις ουδεμίαν σύστασιν. Αν τα αντιγράφετε εσείς και ξέρετε τον τρόπον είσθε και υπεύθυνος δια την ενέργειάν σας έναντι των δημιουργών και των δικαιωμάτων των. Ως προς τι η στενοχώρια σας με το μήνυματάκι, όπερ προειδοποιητικόν είναι; Να είσθε καλά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...